search

Economiseste Timp si Bani: Lasa un Robot sa se Ocupe de Sarcinile Repetitive precum Declaratii, Gestiune, TVA


Tu cum trimiti declaratiile lunare? Ai vrea sa nu mai fi nevoit sa generezi declaratiile, sa le validezi, semnezi si urci pe site-ul ANAF?

Ai vrea sa uiti de descarcarea de gestiune, colectarea si inchiderea TVA-ului, reevaluarea inregistrarilor in valuta?

Imagineaza-ti cum ar fi sa lasi toate aceste sarcini repetitive in seama unui robot software care lucreaza in fundal in timp ce tu te ocupi de sarcini mai importante, sau pur si simplu iei o pauza.

Ce este RoboSelf?

RoboSelf este un robot software care ruleaza pe calculatorul tau si foloseste aceleasi aplicatii ca tine: Saga, Ciel, Adobe, Chrome, Word, Excel etc.

Poate executa in locul tau orice sarcina repetitiva si interactionezi cu el in cel mai simplu mod cu putinta: intelege ceea ce ii spui folosind cuvinte simple: “cauta declaratii noi”, “depune declaratiile”, “ia recipisele”, “verifica recipisele”, etc.

Cu ce te poate ajuta RoboSelf?

  1. Declaratii ANAF: RoboSelf te ajuta cu semnarea declaratiilor lunare, trimiterea lor pe site-ul ANAF, preluarea si verificarea recipiselor. Poate oferi in orice moment o situatie a tuturor declaratiilor.

  2. Operatiuni lunare in Ciel ERP: RoboSelf te ajuta cu operatiunile pe care le executi lunar in solutia Ciel ERP cum ar fi descarcarea de gestiune, colectarea si inchiderea TVa-ului, reevaluarea inregistrarilor in valuta etc.

In plus, noi, echipa RoboSelf, ne adaptam rapid la cerintele clientilor: acum RoboSelf stie sa trimita declaratiile si sa ia recipisele in fundal, ca tu sa poti folosi calculatorul in timp ce el lucreaza. Si nu numai: se sincronizeaza cu SPV de unde preia automat lista de firme si vectorul fiscal, si iti spune exact ce declaratii sunt de trimis.

Testeaza RoboSelf timp de o luna gratuit: https://www.roboself.ro/conta.

Cum functioneaza RoboSelf?

RoboSelf utilizeaza pe de o parte tehnologia RPA UiPath (Robotic Process Automation - automatizarea Robotica a Proceselor) care face posibila interactiunea unui robot software cu aplicatiile desktop si web, iar pe de alta parte utilizeaza pe tehnologii de tip NLP (Natural Language Processing - Procesarea Limbajului Natural) ce permit intelegerea limbajului uman.

In ultimele luni am discutat cu multi contabili si, cu putine exceptii, mesajul a fost acelasi: o solutie de automatizare care sa valideze, sa semneze si sa depuna declaratiile iar apoi sa ia si sa verifice recipisele ar fi ideala.

Cat timp pierd contabilii cu acest proces?

RoboSelf a executat deja peste 20.000 de actiuni pe calculatoarele clientilor nostri asa ca putem da o estimare. In medie, RoboSelf poate executa toate actiunile necesare unei declaratii in 60 de secunde, miscandu-se la viteza pe care o permite calculatorul.

Pentru un utilizator uman ar dura de 2-3 ori mai mult. Aceasta inseamna ca pentru procesarea a 100 de declaratii, salveaza intre 3 si 5 ore pentru un utilizator uman.

Cum declaratiile se intocmesc progresiv si o parte din ele vor avea erori, un lucru foarte important este sa stim in orice moment care este starea declaratiilor. RoboSelf iti poate raspunde in orice moment la intrebarea ”care este starea declaratiilor?” sau pe scurt ”stare decl”. Chiar si de pe Whatsapp.

Aceasta comanda este de departe cea mai folosita, RoboSelf fiind intrebat acest lucru de peste o mie de ori de primii nostri clienti. Asa ca am decis sa ajutam toti contabilii din Romania oferind gratuit posibilitatea de a-l intreba pe ”Robo” (asa cum ii spun o parte din clientii nostri) care este starea declaratiilor:

 

Inregistreaza-te pe site-ul nostru pana la finalul lunii noiembrie si profita de a sansa de a testa RoboSelf GRATUIT timp de o luna.



Noutati contabile 1713560400
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice